GALATASATAY gibi seveceksin

Sevdin mi GALATASARAY gibi seveceksin !

Yeri gelecek mutluluktan bütün sokakları inleteceksin, ateşler yakıp Dünya’yı Sarı-Kırmızı’ya bürüyeceksin.
Yeri gelecek üzüntüden kahrolup deliye döneceksin, kafanda yolunacak bir tek saç teli bırakmayacak, duvarları yumruklayıp acını hafifleteceksin. Sevdin mi GALATASARAY gibi seveceksin !
Annen gibi göreceksin. O seni sevsin diye beklemeyecek, karşılıksız seveceksin. Her gece yatmadan arayıp kontrol edeceksin. ‘Üşüyor mu ? Hasta mı ? Aç mı ?’ bunları bileceksin. Üstünü sıkı sıkı örtmesini tembihleyeceksin.
Onu düşleyerek gözlerini yumacaksın.
Baban gibi olacaksın. Ne olursa olsun hiçbir koşulda terketmeyeceksin. Şartlar hep kötü de olsa vazgeçmeyeceksin. Bir ağaç gibi kök salacaksın, ölsen bile gölgeni hissetmesini sağlayacaksın. Her sabah saçlarını okşayacak, tek olmadığını hissettireceksin.
Sevdin mi GALATASARAY gibi seveceksin !
Arada mesafeler, kilometreler olsa dahi terketmeyeceksin. Onunla birçok deplasmana da gideceksin onun için çileler de çekeceksin. Belki çok ağlayacak belki de çok güleceksin.
Ama o her daim olacak, tek değil 2 kişilik yaşayacaksın. Her an kalbinde olduğunu hissedeceksin. Onun kalbindeki yerine asla ihanet etmeyeceksin.
Sevdin mi GALATASARAY gibi seveceksin !
O üzülürken sen gülmeyeceksin. O gitse de sen gitmeyeceksin,o her SARI dediğinde sen de KIRMIZI diyeceksin. O her GALATASARAY dediğinde senin de kalbinde olduğunu hissettireceksin.
Yeri geldiğinde soğuk kış günlerinde birlikte üşüyeceksin. Atkıları  boynunuza dolayıp onunla birlikte maç muhabbeti edeceksin.
Yeri gelecek şampiyonluklarda sevinçten uyuyamayacak sürekli onunla delireceksin.
Yeri gelecek puan kayıplarında sahilde denize karşı birlikte GALATASARAY’a içeceksin.
Dedik ya ! GALATASARAY gibi seveceksin !
Küme de düşse, puan da kaybetse, kupalar da gitse, ruh da bitse,
Her hafta yenilse de, hiç şampiyonluk göremese de gözlerin, kanser de etse..
İnadına GALATASARAY diyeceksin. İnsanların önünden boynunuzda atkılarla, üstünüzde formalarla bir yenilgi sonrası bağıra bağıra ‘İnadına CİMBOM’ diyerek başınızı öne eğmeden yürüyeceksiniz.
Hep yan yana, kol kola, omuz omuza…
Meşaleler altında
Hayatını adayacaksın ona.
Sevdin mi GALATASARAY gibi seveceksin.
Ve ona sevmeyi GALATASARAY’la öğreteceksin !

Yorum bırakın